Koli active

Koli active antaa virtaa ja tekemistä

Kolin kansallispuisto on paikka, jossa Koli active toimii ja viihdyttää matkailijoita monin tavoin. Todellista elämysmatkailua Suomen luonnon parissa, eikä todellakaan pelkkää patikointia, vaikkei siinäkään mitään vikaa ole. Toiset kaipaavat vain vähän enemmän toimintaa lomalleen ja sehän järjestyy kyllä. Talvisinkin tekemistä riittää esimerkiksi huskysafarilla, luolaseikkailuissa tai lumikenkäretkillä. Kesälle luvassa on myös ohjelmaa, kuten kalastusta ja melontaa upeissa puitteissa. Tekeminen ei siis lopu kesken, mikäli se tästä yrityksestä on kiinni. Lomasta tulee todellinen aktiiviloma kaikkine herkkuineen ja Kolin luontoon saattaa jäädä kaipuu, joka vetää mielen haluamaan paluuta uudestaan ja uudestaan.

Koli active on täydellinen apu, kun hiihtoloma koittaa ja kaivataan tekemistä koko perheelle. Miten olisi vaikka kahden päivän vaellusretki Kolin kansallispuiston maisemissa? Yöpyminen tapahtuu tunnelmallisessa metsätuvassa ja reitin pituus vaihtelee toiveiden mukaan.

Koli active antaa virtaa
Koli active antaa virtaa
Koli active antaa virtaa
Koli active antaa virtaa

Hiihtoloma - ihana tekosyy matkustaa

Monet kaipaavat lomalla pois kotoa ja johonkin aivan toisiin maisemiin, mitä omista ikkunoista näkyy. Ei kun vain auto alle ja kohti Kolia, jossa ohjelmatoimiston väki on valmiina auttamaan täydellisen loman kanssa. Varaukset kannattaa tehdä etukäteen luonnollisesti.

Omia varusteitakaan ei tarvitse ottaa välttämättä mukaan, sillä kaiken tarpeellisen saa myös vuokrattua kohtuulliseen hintaan. Henkilökunta on valmiina auttamaan oikeiden välineiden valinnassa ja niiden käytössä. Ei siis todellakaan tarvitse olla kokenut konkari vaan pääsee helposti kokeilemaan itselleen uusia lajeja, kuten liukulumikenkäilyä tai fatbike -maastopyörällä ajamista.

Ruokaa ja iltamenoa

Eihän kukaan lomallakaan jaksa aina vain olla reipas. Tarvitaan myös murua rinnan alle ja naurua ympärille niin jaksaa taas. Tähän on mahdollisuus ravintoloissa, joista yksi on kota. Tämä sijaitsee lyhyen matkan päässä Ukko-Kolilta ja on varattavissa yksityistilaisuuksiinkin. Herkulliset menut perinneruokineen saavat veden herahtamaan kielelle jo lukiessa, kuten loimulohta tillillä tai poron filettä puolukka-punaviinikastikkeella.

Mahdollisuus on myös kauniiseen Satamaravintolaan Pielisen rannalla. Tämä on auki kesäkuusta lokakuuhun, joulukuun lopussa sekä hiihtolomaviikoilla. Juomana on mahdollista ottaa paikallisen Kolin panimon tuotteita. Samaisessa paikassa sijaitsee myös välinevuokrauspiste. Tunnelma ja anti on hyvin erilaista kuin esimerkiksi Haltitunturi tarjoilee, mutta molemmille paikoille on erittäin suositeltavaa mennä tutustumaan, jos vain mahdollisuudet sen sallivat.

Koli active antaa virtaa

Koli active panostaa aktiiviseen lomailuun

Koli active, jos mikä, on hyvä siinä, että pysytään liikkeessä. He myös antavat lomailijoille elämyksiä ja täysin uusia kokemuksia. He tekevät asiat asiakkaalle helpoksi ja kynnyksen matalaksi, joten arempikin uskaltaa kokeilla näitä mukavia aktiviteetteja. Suomen tunturit ovat muutenkin todella vastaanottavaisia paikkoja ihmisille, kunhan matkailija muistaa kohdella luontoa ja henkilökuntaa kunnioittavasti. Kolin kansallispuistossakin pätee omat sääntönsä sen suhteen, kuinka siellä tulee toimia ja viettää aikaa.

Kolin kansallispuisto on yksi suosituimmista luontokohteista Suomessa ja Koli active on siellä hyvänä apuna. Avoimin mielin ja hymyilevin suin he vastaanottavat asiakkaan ja johdattavat seikkailuihin. Kirjaimellisesti, sillä luolaseikkailu on nimensä veroinen aktiviteetti. Luolaan kaivataan hyvää fyysistä kuntoa ja ahtaanpaikankammoisille sitä ei suositella. Sen sanotaan olevan todella intensiivinen kokemus, kuten koko Kolikin.