Ilmoittaudu mukaan Arctic Ice Road Run juoksukilpailuun Kolin jäätielle 18.3.2017

ARCTIC ICE ROAD RUN 18.3.2017

Kilpailu:
Tapahtumassa juostaan Koli - Vuonislahti välistä jäätietä, joka on virallisesti Euroopan sisävesien pisin jäätie. Juostavat matkat ovat noin 14 km ja 28 km miesten ja naisten sarja. Tien pituus on noin 7 km, joka juostaan edestakaisin. Juoksun jälkeen saunotaan ja syödään Kolin satamassa ravintola Alamajalla

Arctic Ice Road Runin yhteydessä järjestetään Eukontyönnön MM-kilpailu - hyväntuulinen tapahtuma, jossa annetaan eukolle lennokasta kyytiä potkukelkalla yli Pielisen Kolilta Vuonislahteen ja takaisin, eli n. 14 kilometrin matka.

Paikka ja ajankohta:
Kilpailukeskuksena ja numerolappujen hakupaikkana toimii Kolin satamassa sijaitseva ravintola Alamaja. Lähtö - maali sijaitsee Kolin päädyssä jäätiellä, Merilänrannassa. Tapahtuman ajankohta on 18.3.2017 klo 12 - 17. Juoksun startti klo 12.00 ja potkukelkka sarjat klo 12.30. Juoksuaikaa on max. 5 tuntia, jonka jälkeen viimeistään siirrytään Alamajalle saunomaan ja ruokailemaan. Ruokaa on saatavilla klo 13 eteenpäin.

Huolto:
Huoltopisteitä on kolme, yksi kummassakin päässä jäätietä sekä yksi tien puolivälissä. Huoltopisteiltä on saatavissa lämmintä mehua, muun energiahuollon kilpailijat hoitavat itse. Kaikilla huoltopisteillä väh. 1 työntekijä, EA-tarvikkeet. Jäällä on auto tai moottorikelkka mahdollisia evakuointeja varten. Osallistujat jättävät kulkuneuvonsa Kolin päätyyn ennen jäätietä niille osoitetuille paikoille. Osallistujat huolehtivat itse siirtymisistään tapahtuman aikana.

Juoksusarjat:
Juoksu 14 km miehet 30 €/hlö
Juoksu 14 km naiset 30 €/hlö
Juoksu 28 km miehet 30 €/hlö
Juoksu 28 km naiset 30 €/hlö

Ilmoittautuminen ja maksu:

Potkukelkkasarja:
Eukontyönnön MM-kilpailu n. 14 km 30 €/pari
Kelkkavuokra 10 €

Ilmoittautuminen ja maksu:

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Löydät tapahtuman myös facebookista Arctic Ice Road Run