Arctic Ice Road Run juostaan Kolin jäätiellä 17.3.2018, Ilmoittaudu mukaan!

ARCTIC ICE ROAD RUN 17.3.2018

Kilpailu:
Vuosittaisessa tapahtumassa juostaan Koli - Vuonislahti välistä jäätietä, joka on virallisesti Euroopan sisävesien pisin jäätie. Juostavat matkat ovat noin 14 km ja noin 28 km miesten ja naisten sarjoissa. Noin 7 km pituista tietä juostaan edestakaisin sarjan mukainen kilometrimäärä. Juoksun jälkeen saunotaan ja syödään Kolin satamassa ravintola Alamajalla.

Tänä vuonna toista kertaa Arctic Ice Road Runin yhteydessä järjestettävä Eukontyönnön MM-kilpailu on hyväntuulinen tapahtuma, jossa annetaan eukolle lennokasta kyytiä potkukelkalla yli Pielisen. Kilpailussa potkutellaan n. 7 km Koli - Vuonislahti välistä jäätietä. Työnnettävä eukko voi olla oma tai toisen, mutta eukon on istuttava kelkan kyydissä koko kilpailumatkan ajan.

Paikka ja ajankohta:
Kilpailukeskuksena ja numerolappujen hakupaikkana toimii Kolin satamassa sijaitseva ravintola Alamaja. Lähtö/maali sijaitsee Kolin päädyssä jäätiellä, Merilänrannassa. Tapahtuman ajankohta on 17.3.2018 klo 12 - 17. Juoksun startti on klo 12.00 ja potkukelkkasarjan klo 12.30. Juoksuaikaa on max. 5 tuntia, jonka jälkeen viimeistään siirrytään Alamajalle saunomaan ja ruokailemaan. Ruokaa on saatavilla klo 13 eteenpäin.

Huolto:
Huoltopisteitä on kolme, yksi kummassakin päässä jäätietä sekä yksi tien puolivälissä. Huoltopisteiltä on saatavissa lämmintä mehua, muun energiahuollon kilpailijat hoitavat itse. Kaikilla huoltopisteillä on vähintään 1 työntekijä ja EA-tarvikkeet. Jäällä on auto tai moottorikelkka mahdollisia evakuointeja varten. Osallistujat jättävät kulkuneuvonsa Kolin päätyyn ennen jäätietä niille osoitetuille paikoille. Osallistujat huolehtivat itse siirtymisistään tapahtuman aikana.

Sarjat:
Juoksu 14 km miehet
Juoksu 14 km naiset
Juoksu 28 km miehet
Juoksu 28 km naiset
Potkukelkka 7 km Eukontyönnön MM-kilpailu

Osallistumismaksut:
14km ja 28 km juoksu 30 €/hlö
7 km potkukelkkailu, Eukontyönnön MM-kilpailu 30 €/pari
Potkukelkan vuokra 10 €

Ilmoittautuminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Järjestäjä:
Koli Activ Oy
Mika Okkonen 0400 857557
Kisakeskus: satamaravintola Alamaja
Rantatie 12, 83960 Koli